skip to Main Content

𝐋𝐢𝐝𝐭 𝐫𝐨𝐲𝐚𝐥 𝐡𝐚𝐫 𝐦𝐚𝐧 𝐯𝐞𝐥 𝐥𝐨𝐯 𝐚𝐭 𝐯æ𝐫𝐞

GRATIS MATERIALE. Dronning Margrethe 2. overgiver tronen til sin søn. Det er stort og eventyrligt. Jeg har lavet et lille hæfte med fakta om Dronningen, den kommende konge, symboler og tronskiftet.

Jeg forestiller mig materialet vil passe godt til mellemtrinnet. Dog synes jeg det er så tilgængeligt at der også vil være inspiration til både indskoling og udskoling.

Pluk evt. det ud du kan bruge. Hvis du kan se ideen i at lade eleverne fantasere om kongelivet, i blandet fakta, så er du velkommen til kvit og frit at bruge materialet. Send mig gerne et par ord om hvad du synes, og hvis du er en del af en institution som er tilmeldt Copydan, så indberet venligst at du har brugt materialet.

Blandet til leg og læring.

Her kommer løbende materialer der kan bruges til leg leg og læring. Materialer der er direkte knyttet til forlagets bøger, findes i faner under titlerne øverst på siden.

GOD FORNØJELSE

COPYDAN Tekst& Node

Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Private husstande må frit benytte materialet til eget brug.

DIPLOM 1-20
Anerkend og sig tillykke når dit barn har lært tallene fra 1-20.

2 ark med de 10 tabeller

KLIP DEM UD (evt. laminér)
Sæt dem op om i hjemmet med elefantsnot, så dit barn kan kigge på dem løbende; f.eks. på badeværelset, i køkkenet, værelsesdøren mv.

Eller hav dem liggende samlet så de kan bruges som små kort til at have med i penalhuset.

BRUG DEM SOM ARK
Hæng arket op på væggen, eller laminer og hav det liggende i tasken.

OBS! Ønsker du hver tabel som enkelt ark, så kan de alle købes samlet for kun 20 kr. nedenunder.

A4 print-selv SORT/HVID og FARVE

S/H: 1 stk. samlet ark og 10 sider med hver tabel.
Farve: 1 stk. samlet ark og 10 sider med hver tabel.

I alt 22 ark

OBS! Dette er alle 10 tabeller i A4-format for kun 20 kr. Vil du have tabellerne gratis i lille format så er de lige ovenover.

Ros, ris og ønsker modtages gerne på kontakt@forlaget-aksel.dk

Back To Top