skip to Main Content

Om Forlaget Aksel

Kvalitetsbøger der skaber gode øjeblikke. Forlaget Aksel er et nystartet forlag, grundlagt i 2018. Forlaget har fokus på bøger der giver glæde for både børn og voksne.

  • Forlaget er et enkeltmandsfirma og udgiver som opstart alene bøger hvor forfatteren er mig, Rie Skovgaard.
  • Design og layout udføres af Katrina Juul.
  • Papir, tryk og design er valgt med tanke på kvalitet, en god oplevelse og miljø.
  • Debutbogen “BOGEN OM ALTING, INGENTING, EMIL OG DRAGEN” udkom den 29. marts 2019 og er forlagets første bog.
  • LÆS-SAMMEN serien “Den lille zoolog” blev lanceret på BOGFORUM den 15. november 2019, i alt er der i serien udkommet fire bøger.

Navnet Aksel, er navnet på min far og samtidig symbol på drivkraft. Logoet er illustreret ved to aksler, et stort og et lille, voksen og barn, der griber ind og rører hinandens hjerter. Sammen skabes der gode øjeblikke.

Baggrunden for at jeg har oprettet eget forlag, og valgt at være selvudgiver, er ønsket om at sikre kvalitet i hele processen. Jeg har valgt at samarbejde med mennesker jeg har stor tillid og faglig respekt for, til at rådgive mig på de forskellige punkter. Lige fra valg af papir, trykmetode, format, farver, design, forside, markedsføring, SoMe, hjemmeside, navn, logo, samt konstruktiv kritik til indhold og sprog. Det er en proces der har krævet hjerteblod, men med rum til masser af smil. Jeg håber resultatet bliver til glæde for læserne.

Presse og forhandlere

Kontakt mig hellere end gerne på tlf. 6035 3076, så står jeg klar til at hjælpe.

Der kan hurtigt suppleres med ønsket materiale og ekstra fotos. Med en baggrund fra bureauverdenen vil det være muligt at skræddersy materiale så det matcher dit behov.

Rie Skovgaard

+45 6035 3076

kontakt@forlaget-aksel.dk

Mandag-fredag kl. 09:00-16:00

CVR 26254892

 

Back To Top