skip to Main Content

Filosofi i børnehøjde er samtaleleg med ord og tanker.

Hvis jeg var … er filosofi for de mindste

Lær dit barn at tænke over livets store og små spørgsmål. Bøgerne er helt enkle, med store farverige underfundige illustrationer og små naive tekster der åbner op for, at I kan have nogle gode øjeblikke sammen med samtale og tanker.

129,- pr. stk.

299,- for alle 5 titler (SPAR 346,-)

Målgruppe: Børn på 3-7 år og voksne omkring dem, der ønsker at blive klogere på hvordan deres børn oplever verden.

Forfatter og illustrator: Rie Skovgaard
Grafisk design: Katrina Juul

At tænke filosofisk giver dit barn evnen til at være den bedste version af sig selv. 

Hvad vil det sige at være filosofisk i børnehøjde?
Af Rie Skovgaard

Filosofi i børnehøjde er for mig, når barnet får lov at lege med ord og tanker.

Jeg møder filosofi i børnehøjde i min hverdag, når min søn, Emil på 8 år, stiller undrende spørgsmål. “Hvad kom først; ægget eller hønen?” eller da William som 9-årig havde løsningen til hvordan der ikke var mere krig i verden: “Alle kan bare være gode venner. Kan de ikke?”.

Min nye række af “Hvis jeg var … “-bøger lægger med sine underfundige illustrationer og små tekster op til at tankerne kan gå nye skæve veje. Bøger hvor den voksne lader barnet tænke og finde svar.

Når vi lærer vores børn at tænke filosofisk, giver vi dem evnen til at opfatte verden i nuancer og farver. Det former dem til at blive den bedste version af dem selv. Samtidig får vi som voksen et indblik i hvordan de oplever verden.

Bøgerne er ved at finde vej til landets biblioteker

Reservér evt. allerede nu, så du kan være den første til at låne med hjem på dit bibliotek

Svanemærket Tryksag.
Hardcover, 17×24 cm, 32 sider i 4-farver og fuldt illustreret med underfundige illustrationer.

Hvis jeg var en ko … om at se de små ting i livet og glædes over dem.

Hvis jeg var en gris … om at finde heldet og tage det.

Hvis jeg var en and … om at nyde hverdagens små øjeblikke.

Hvis jeg var en ged … om at sætte høje mål og nå dem.

Hvis jeg var et får … om at få ideer og prøve dem af.

“At dit barns sprog og ordforråd styrkes undervejs er en bonus.”

Perfekt til små øjeblikke sammen!

Back To Top